Faciliteiten

Hotel Gorinchem biedt alle faciliteiten voor een perfecte overnachting. Geniet van comfort en gastvrijheid tijdens uw verblijf met onze uitstekende voorzieningen.

Roomservice

Wilt u extra genieten van een ontspannen hotelovernachting? Maak dan gebruik van de roomservice van Hotel Gorinchem.

 

Centreren Knop

Parkeren

Als hotelgast, gast van het restaurant of als gast van onze vergaderzalen maakt u gratis gebruik van de parkeerplaatsen achter ons hotel.

 

Centreren Knop

Fitness

Als hotelgast maakt u gratis gebruik van onze uitgebreide fitness. De ideale bezigheid na een effectieve vergadering of om de dag goed te beginnen na een ontspannen nacht op één van onze hotelkamers.

Centreren Knop

Gratis WiFi

In Hotel Gorinchem kunt u onbeperkt gebruikmaken van de gratis Wi-Fi. Dit betekent dat u door het hele hotel zeker bent van een snelle en betrouwe internetverbinding.

Centreren Knop
Fietsarrangament

Fietsverhuur

Wij bieden de mogelijkheid om een fiets te huren, maar dit is uitsluitend beschikbaar voor onze gasten die ook een kamer hebben gereserveerd bij Hotel Gorinchem.

Centreren Knop

Terras

Bij mooi weer neemt u plaats op ons terras. De ideale manier om onder het genot van een drankje, een lunch of een diner te genieten van de zomerse temperaturen.

Centreren Knop

Restaurant en bar

Voor een uitgebreide lunch of een heerlijk 3-gangendiner kunt u terecht in Restaurant Ocre, het sfeervolle restaurant van Hotel Gorinchem. Naast een sfeervol restaurant, beschikt Hotel Gorinchem ook over een gezellige hotelbar. Neem plaats op één van de barkrukken en kies één van de lekkere drankjes op de kaart.

Centreren Knop

Wasservice

In Hotel Gorinchem kunt u gebruik maken van onze wasservice. Vul simpelweg het meegeleverde formulier in met uw wensen en lever dit, samen met uw kleding, vóór 9 uur ’s ochtends in bij onze receptie. Binnen 48 uur ontvangt u uw kledingstukken schoon en fris terug.

Centreren Knop

Lift

In Hotel Gorinchem streven we ernaar om uw verblijf zo moeiteloos mogelijk te maken. Onze lift biedt gemakkelijke en toegang  tussen alle verdiepingen, van de begane grond tot en met de 2e etage.

 

Centreren Knop

Huisdieren

Bij Hotel Gorinchem is het ons doel om elk lid van uw familie, inclusief de viervoetige, een ontspannend en vreugdevol verblijf te bieden. Voor het gemak van alle gasten, vragen we om uw huisdier aan de lijn te houden in openbare ruimtes en te voldoen aan onze huisdiervriendelijke richtlijnen. 

Centreren Knop