Smakelijke feestdagen

in Hotel Gorinchem

De feestdagen staan voor de deur en bij Hotel Gorinchem nodigen we u uit voor een onvergetelijke ervaring.

Laat u deze Kerst verwennen met onze culinaire hoogstandjes, zoals ons heerlijke 5 gangen kerstmenu, of kies uw favoriete gerechten van ons kerstdiner à la carte. Voor een complete beleving kunt u kiezen voor een sfeervolle overnachting gecombineerd met ons 5 gangen kerstdiner met een van onze kerstarrangementen.

Kerstarrangementen

Geniet tijdens de kerst van een sfeervolle overnachting gecombineerd met een heerlijk vijfgangendiner. We bieden u de keuze aan tussen het zilveren arrangement en het gouden arrangement. Laat u verrassen en kies het pakket dat perfect bij uw wensen past.

Boekingslink
Boekingslink

Oud en Nieuw bij Hotel Gorinchem

Bij Hotel Gorinchem bent u ook met Oud en Nieuw aan het juiste adres. Sluit het jaar af in stijl en verwelkom het nieuwe jaar in een warme en sfeervolle omgeving. Wanneer de klok middernacht slaat, proosten we samen in onze gezellige bar. Laat u meevoeren in de feestvreugde en vier een onvergetelijke jaarwisseling bij ons.

Oud en Nieuw arrangement

Maak uw jaarwisseling extra speciaal met ons Oud en Nieuw arrangement. De avond begint met een culinaire reis met ons verfijnde 3 gangenmenu. Wanneer de klok twaalf slaat, proosten we samen aan onze sfeervolle bar op een nieuw begin. Sluit de avond af in onze comfortabele kamers en start het nieuwe jaar goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Een onvergetelijke overgang naar het nieuwe jaar wacht op u bij ons.