Arrangementen

Gorkums Wandelarrangement

Wilt u de historische stad ontdekken? Dan zijn onze stadswandelingen echt iets voor jou!

Met de vestingwandeling en de stadswandeling loop je langs de highlights van Gorinchem.

Voor de echte wandelaars zijn het Waterlinie pad en het Hugo de Grootpad absolute aanraders!

Je kunt deze Lange-Afstands-Wandelingen in etappes lopen van of naar Gorinchem.

Meer Informatie
Boekingslink

Fietsarrangement

Gorinchem ligt midden in het grote rivierengebied. Een perfect startpunt voor de mooiste (fiets)tochten langs de Linge, Maas en Waal! Met de fiets- en voetveren kun je dit prachtige gebied helemaal ontdekken. Er is genoeg te zien en te beleven. De unieke Vestingdriehoek, forten in de Hollandse waterlinie, de Biesbosch en Glasstad Leerdam zijn allemaal op loop- of fiets afstand. Kies maar uit!

Meer Informatie
Boekingslink

Biesbosch arrangement

De Biesbosch is door mensen gemaakt. Het is natuur met een voor Nederland belangrijke cultuurhistorie: Hier hebben mensen gevochten tegen het water, polders gemaakt, de natuur naar hun hand gezet met een heel eigen griend- en rietcultuur maar ook weer ontpolderd en teruggegeven aan de natuur. Het museum ligt in het hart van de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied. Met de rondvaart van 2 uur maakt dat de dag compleet!

Meer Informatie
Boekingslink

Rondje Pontje arrangement

Gorinchem ligt precies op het kruispunt van de Waal, Merwede en afgedamde Maas. De brede rivieren zijn geen obstakel voor fietsers, maar juist een belevenis! Met de fietsknooppunten maak je zelf de mooiste routes door het prachtige rivierengebied. De veerponten zetten je over, zodat je beide oevers van de rivieren kunt verkennen.

Meer Informatie
Boekingslink

Romantisch arrangement

Even tijd voor elkaar!

Speciaal voor alle romantische momenten in het jaar hebben wij een romantisch arrangement samengesteld. Kom heerlijk samen genieten van dit verwen arrangement.

Meer Informatie
Boekingslink

Culinair arrangement

Kom proeven van de prachtige stad en waar kan dat nu beter dan in het mooiste hotel van Gorinchem! Tijdens uw verblijf bij Hotel Gorinchem kunt u genieten van al het moois dat de vestingstad te bieden heeft. In ons restaurant Ocre en laat u verrassen door een heerlijk 3-gangen diner.

Meer Informatie
Boekingslink

Ontbijt

Ontbijtbuffet p.p.
vanaf 16,-

Lunchpakket p.p.
vanaf 12,-