Restaurant & Bar

In Hotel Gorinchem bent u van harte welkom voor een culinaire lunch of een uitgebreid diner in ons sfeervolle restaurant. Of u nu bij ons verblijft als hotelgast of komt genieten van een complete restaurantervaring, bij Hotel Gorinchem bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch met collega’s of een gezellig diner met familie en of vrienden. Met mooi weer is het ook mogelijk om plaats te nemen op ons grote, zonnige terras voor een heerlijke borrel, een verfrissend drankje of een uitgebreide lunch of diner. Zien we u snel?

Openingstijden

Keuken open:

Keuken open 12:00 – 22:00 uur

Of reserveer via 0183-622400 of via [email protected]

Bar open:

Bar open dagelijks tot 00:00 uur

Ontbijtbuffet:

Maandag t/m vrijdag
06:00 – 10:00 uur

Zaterdag en Zondag
07:00 – 11:00 uur

Restaurant Ocre: het bruisende middelpunt van Hotel Gorinchem

Restaurant Ocre vormt met haar sfeervolle inrichting, knusse bar en moderne touch het sfeervolle middelpunt van Hotel Gorinchem. Meteen bij binnenkomst voelt u zich helemaal thuis door het vriendelijke personeel en de rustige entourage. Neem plaats op één van de comfortabele stoelen, strijk neer op de loungebank of neem plaats aan de bar en laat u verwennen. Ons vriendelijke personeel verwelkomt u graag met een heerlijke drankje of een culinaire maaltijd. Restaurant Gorinchem is de ideale locatie om te genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een ongedwongen borrel

Lunch

Voor een culinaire lunch bent u bij Restaurant Ocre aan het juiste adres. Iedere middag staat onze getalenteerde chefkok vanaf 12 uur voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Op de kaart vindt u een variatie aan diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verse maaltijdsalade met geitenkaas? Een broodje met (vegetarische) kroketten? Een royaal belegde hamburger? Of een van onze eiergerechten?

Lunchkaart

Diner

Bent u nog op zoek naar de ideale locatie voor een sfeervol (3-gangen) diner? Dan bent u bij Restaurant Ocre, in Hotel Gorinchem aan het juiste adres. Met een combinatie van verschillende keukens en een brede menukaart, is er voor iedereen een lekker gerecht te vinden. Natuurlijk is ook aan onze kleinste bezoekers gedacht met een speciaal kindermenu inclusief friet, frisdrank en een kinderijsje.

Dinerkaart

Reserveren

Om zeker te zijn van een tafel raden wij u aan een tafel te reserveren via: 0183-622400, via [email protected] of onderstaande button: