Meetings & Events

Met 2 ruime boardrooms en 2 multifunctionele vergaderzalen is Hotel Gorinchem de ideale locatie voor uw (zakelijke) bijeenkomst. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden zijn de zalen geschikt voor vergaderingen van een aantal personen tot aan grote bijeenkomsten voor groepen tot 100 personen. Of u nu op zoek bent naar de ideale locatie voor een besloten vergadering voor 10 personen, een bijeenkomst met het hele bedrijf van 100 personen of ergens tussenin; in de zalen van Hotel Gorinchem is alles mogelijk.

Volledig verzorgd vergaderen: de vergaderarrangementen van Hotel Gorinchem

Bij Hotel Gorinchem doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen en alles uit handen te nemen. Wilt u extra onbezorgd vergaderen? Kies dan voor één van onze vergaderarrangementen. Bij Hotel Gorinchem hebben we verschillende vergaderarrangementen variërend van 4, 8 en 10 uur zodat er voor iedere gelegenheid een perfect vergaderarrangement te vinden is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergadering met onbeperkt koffie en thee, een meeting met lunch of een bijeenkomst met lunch en diner?

De vier stadspoorten van Gorinchem

Voor de namen van onze vier boardrooms en vergaderzalen hebben wij ons laten inspireren door de rijke historie van Gorinchem. Vroeger was Gorinchem één van de belangrijkste vestingsteden van Nederland. Om de stad te beschermen tegen vijanden werden vier belangrijke stadspoorten gebouwd: de Dalempoort, de Arkelpoort, de Waterpoort en de Kanselpoort. Als eerbetoon aan dit prachtige stukje geschiedenis van de stad hebben we onze moderne en inspirerende vergaderzalen vernoemd naar deze historische stadspoorten.

De vergaderzalen van Hotel Gorinchem

Dalempoort

De Dalempoort is een knusse boardroom met ruimte voor maximaal 12 personen. De zaal is geschikt voor een besloten vergadering, een (product)presentatie of een kleine training. De ovale tafel aan de zijkant van de boardroom zorgt voor een overzichtelijke en knusse sfeer. In de boardroom vindt pennen en papier, een OLED-scherm en een flip-over met stiften voor belangrijke notities tijdens de vergadering. Natuurlijk kunt u gratis parkeren en onbeperkt gebruikmaken van Wi-Fi. Vraag hier een offerte aan. 

1 dagdeel
2 dagdelen
Full day
€ 195,00
€ 295,00
€ 350,00

Arkelpoort

De tweede boardroom van Hotel Gorinchem is de Arkelpoort, vernoemd naar een van de vier  eeuwenoude stadspoorten van Gorinchem. Deze ruime boardroom voor maximaal 12 personen is voorzien van een ovale tafel met 12 comfortabele bureaustoelen, een OLED-scherm, een flip-over met stiften, Wi-Fi en een kleine zithoek met comfortabele stoelen. Bij bezoek aan de Arkelpoort kunnen alle deelnemers gratis gebruikmaken van de parkeerplaats achter het hotel.Vraag hier een offerte aan. 

1 dagdeel
2 dagdelen
Full day
€ 195,00
€ 295,00
€ 350,00

Kanselpoort

De Kanselpoort is een ruime vergaderzaal geschikt voor maximaal 50 personen. Door verschillende opstellingsmogelijkheden is de Kanselpoort geschikt voor verschillende aangelegenheden. Van een (bedrijfs)presentatie en een workshop tot aan een besloten vergadering en een training, in de Kanselpoort is alles mogelijk. Voor welke opstelling u ook gaat, de Kanselpoort beschikt over voldoende tafels en stoelen, gratis Wi-fi, een OLED-scherm en een flip-over met stiften. De ideale locatie voor een effectieve bijeenkomst! Vraag hier een offerte aan. 

1 dagdeel
2 dagdelen
Full day
€ 260,00
€ 390,00
€ 470,00

Waterpoort

Met een maximale bezetting van 80 personen in theateropstelling is de Waterpoort de grootste vergaderzaal van Hotel Gorinchem. Past een andere opstelling beter bij uw evenement of bijeenkomst? Ook dat is mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers zetten de Waterpoort in elke gewenste opstelling voor u klaar. De Waterpoort beschikt over twee OLED-schermen, voldoende tafels en stoelen, een flip-over met stiften en gratis Wi-Fi. Vraag hier een offerte aan. 

1 dagdeel
2 dagdelen
Full day
€ 300,00
€ 450,00
€ 540,00

Hoe mogen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement Hotel Gorinchem? Wij bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een kop koffie op locatie. Of neem contact met ons op via [email protected] of 0183-622400.

Reserveren Valentijn Gorinchem