Romantisch arrangement

Even tijd voor elkaar! Speciaal voor alle romantische momenten in het jaar heeft Hotel Gorinchem een Romantisch Arrangement samengesteld. Kom heerlijk samen genieten van een comfortabele overnachting en schuif de volgende ochtend samen aan voor het ontbijt. Geniet van tijd voor elkaar en romantische versieringen op de kamer, een fles prosecco en chocolaatjes. Het Romantische Arrangement van Hotel Gorinchem is de ideale manier om samen te genieten.

Kamer Boeken

Comfortabele overnachting, romantische versiering, chocolade & een late check out

Het Romantische Arrangement van Hotel Gorinchem heeft alle ingredi├źnten in huis voor een ontspannen verblijf voor twee. Samen wakker worden in een kingsize bed en de volgende ochtend gelijk aanschuiven voor het ontbijtbuffet. Romantische rozenblaadjes op de kamer, heerlijke chocolaadjes en een flesje prosecco. De ideale manier om samen te proosten en te genieten van elkaars aanwezigheid. Een extra voordeel van het Romantische Arrangement is de late check-out om 15:00 uur. Zo hoeven jullie niet te haasten en kunnen jullie extra lang genieten.

De faciliteiten van Hotel Gorinchem

Naast een heerlijk, Romantisch Arrangement, kunnen jullie bij Hotel Gorinchem ook terecht voor een heerlijke lunch of een uitgebreid 3-gangen diner. Samen romantisch dineren bij kaarslicht, de stad bezoeken en vervolgens tot rust komen op jullie kamer. Een heerlijke overnachting voor twee!