De Twin kamer van Hotel Gorinchem

De twin kamer van Hotel Gorinchem is sfeervol ingericht en de ideale locatie voor gasten die graag een eigen bed hebben, maar toch gezellig samen op één kamer slapen. Bij binnenkomst voelt u zich meteen thuis door de warme en uitnodigende sfeer op de kamer. De ideale locatie voor een weekend weg in Gorinchem.

De faciliteiten van de Twin kamer

De twin kamer van Hotel Gorinchem is uitgerust met twee comfortabele boxspringbedden, een climate control, een eigen badkamer met ruime inloopdouche en uitgebreide koffie- en theefaciliteiten. Neem plaats op de comfortabele stoelen en geniet van het uitzicht op de binnenplaats van het hotel met een warm kopje koffie

Kom tot rust bij Hotel Gorinchem

’s Avonds genieten van een rustige avond op de kamer en ’s ochtends gelijk aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij Hotel Gorinchem komt u niets tekort. Met een eigen restaurant kunt u in Hotel Gorinchem ook terecht voor een heerlijke lunch of een uitgebreid 3-gangen diner en hoeft u het Hotel niet te verlaten. Ideaal voor een ontspannen weekend weg!

Ontdek vestingstad Gorinchem

Eeuwen geleden was Gorinchem één van de belangrijkste vestingsteden van Nederland. Bijzonder aan dit plaatsje is dat de restanten van dit verleden nog steeds te bewonderen zijn. Wandel over de vestingwallen en geniet van het prachtige uitzicht over de rivieren.. Neem een kijkje bij de Dalempoort, een eeuwenoude stadspoort aan de rand van de stad. Of geniet van een goed glas wijn in Petit Café La Copannière, een eeuwenoude geschutplaats omgebouwd tot een knus wijnproeflokaal waar u kunt genieten van een goed glas wijn, port, lokaal bier of natuurlijk warme chocolademelk.