De Superior kamer van Hotel Gorinchem

Bent u op zoek naar een luxe verblijf in Gorinchem? Dan is de Superior Kamer van Hotel Gorinchem wat voor u! Deze kamers zijn zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van de ultieme comfort en verwennerij tijdens uw verblijf. Met een inloopdouche met sunshower en een heerlijk bubbelbad komt u helemaal tot rust.  Bovendien biedt de Superior Kamer extra ruimte, waardoor u nog meer comfort en bewegingsvrijheid heeft.

De luxe van de Superior kamer

De Superior kamer van Hotel Gorinchem heeft alle ingrediënten in huis voor een luxe weekend weg in Gorinchem. Neem plaats in het ruime bubbelbad en geniet van een ontspannen avond of kies voor een warme douche met Sunshower. Daarnaast is de Superior kamer voorzien van een climate control, een ruime zithoek met televisie en een Nespresso koffiezetapparaat. Na een ontspannen avond, sluit u de dag af in het comfortabele kingsize bed. Slaaplekker!

Gorinchem en omgeving

Een verblijf in Hotel Gorinchem is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de prachtige omgeving van de stad. Beklim de 256 treden van Grote Toren in de stad en geniet van een spectaculair uitzicht over de hele stad. Met een beetje geluk zie je zelfs de Dom in Utrecht of de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Of kies voor een middag shoppen. Sla tijdens het shoppen de  Langendijk, de oudste straat van Gorinchem, niet over. Met een combinatie tussen nieuwe concept stores, unieke boetiekjes en authentieke gevels is de Langendijk uniek.

Voor een gooi terug in de tijd bezoekt u Korenmolen de Hoop. Hier klimt u via houten trappetjes naar boven om de werking van de molen te bewonderen en koopt u in de winkel de lekkerste, lokale producten. Sluit de dag af met een goede maaltijd op de Grote Markt, een gezellig plein vol restaurants en terrassen.