Rondje Pontje Arrangement

Wilt u ontspannen overnachten en de bijzondere omgeving van Gorinchem ontdekken? Kies dan voor het Rondje Pontje Arrangement van Hotel Gorinchem. Een compleet arrangement met overnachting, ontbijtbuffet, dagkaart voor de pont, een kaartje voor Slot Loevestein en een heerlijke fietsroute van 21 of 30 kilometer. Na een dag buiten is Hotel Gorinchem de ideale plek om weer tot rust te komen. Zien we u snel?

Kamer Boeken

Een compleet Rondje Pontje Arrangement

Met het Rondje Pontje Arrangement van Hotel Gorinchem komt u niets tekort. Hoe lekker is het om te kunnen genieten van de natuurrijke omgeving van Hotel Gorinchem en vervolgens te kunnen ontspannen in het hotel? Met het Rondje Pontje Arrangement geniet u van een comfortabele overnachting en kunt u de volgende ochtend aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast is het arrangement inclusief een dagkaart voor de pont, een kaartje voor Slot Loevestein en een folder voor een prachtige fietsroute van 21 of 30 kilometer.

De Rondje Pontje fietsroute

Door de ligging van Gorinchem op het kruispunt van de rivieren de Waal, de Linge en de Merwede is het volgen van de Rondje Pontje fietsroute een echte belevenis. Met de fietsknooppunten stelt u makkelijk uw eigen fietsroute samen. Stap op de pont en laat u aan de andere kant van de oever brengen. Geniet onderweg van het uitzicht op de kronkelende dijken en rivieren. Kiest u toch liever voor een standaard route? Ga dan voor de Rondje Pontje route van 21 of 30 kilometer. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten.

Slot Loevestein

Met het Rondje Pontje Arrangement bezoekt u gratis Slot Loevestein, een belangrijk onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en een UNESCO Werelderfgoed. Bezoek het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp en geniet van alle activiteiten in en rondom Slot Loevestein. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 1001 bommen en granatentour, een rondleiding door het museum of een indrukwekkende tentoonstelling?

Het Rondje Pontje Arrangement van Hotel Gorinchem is de ideale manier om de stad te ontdekken.