Gorinchem Restaurant

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant om te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch of diner in Gorinchem? Zoek dan niet verder! Restaurant Ocre, het sfeervolle restaurant van Hotel Gorinchem, is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een sfeervol restaurant in de omgeving van Gorinchem. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een goede lunch, een uitgebreid 3-gangen diner of een (zakelijke) borrel. Bij Restaurant Ocre in Gorinchem bent u aan het juiste adres. Zien we u snel?

Restaurant Ocre; het sfeervolle middelpunt van Hotel Gorinchem

Restaurant Ocre vormt met haar sfeervolle inrichting, knusse bar en moderne touch het sfeervolle middelpunt van Hotel Gorinchem. Meteen bij binnenkomst voelt u zich helemaal thuis door het vriendelijke personeel en de rustige entourage. Neem plaats op één van de comfortabele stoelen, strijk neer op de loungebank of neem plaats aan de bar en laat u verwennen. Ons vriendelijke personeel verwelkomt u graag met een heerlijke drankje of een culinaire maaltijd. Restaurant Gorinchem is de ideale locatie om te genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een ongedwongen borrel

Geniet van een uitgebreide lunch

Elke dag staat ons enthousiaste team vanaf 12 uur voor u klaar met ons uitgebreide lunchmenu. Wat dacht u van een verse salade met geitenkaas? Een vers broodje met (vegetarische) kroketten? Een uitsmijter? Op onze lunchkaart vindt u een divers aanbod aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ideaal voor een gemêleerd gezelschap.

Bekijk onze lunchkaart

Een culinair 3-gangen diner

Gaat u liever voor een uitgebreid 3-gangen diner in Restaurant Gorinchem? Ook dat is mogelijk! Met een ruim aanbod aan verschillende voor-, hoofd- en nagerechten is op onze dinerkaart altijd wel iets lekkers te vinden. Eetsmakelijk!

Bekijk onze dinerkaart

Reserveer uw tafel

Wilt u ook komen genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid 3-gangen diner in Restaurant Gorinchem? Dan adviseren wij u om een tafel te reserveren zodat u zeker bent van een plek in ons restaurant. Reserveer uw tafel via de onderstaande knop of neem contact met ons op via 0183-622400 of [email protected]. Hopelijk tot snel!

Reserveer uw tafel