Culinair arrangement

Bent u toe aan een ontspannen nacht weg? Kies dan voor het Culinaire Arrangement van Hotel Gorinchem. Een uitgebreid arrangement inclusief overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, een culinair 3-gangen diner en een glaasje cava. Alle ingredi├źnten voor een ontspannen verblijf zodat u zich nergens druk over hoeft te maken en alleen nog maar hoeft te genieten.

Kamer Boeken

Het Culinaire Arrangement van Hotel Gorinchem

Speciaal om u volledig te ontzorgen hebben wij een Culinair Arrangement samengesteld. Met dit arrangement kunt u uzelf helemaal laten verwennen en genieten van alle culinaire specialiteiten van Hotel Gorinchem. Het Culinaire Arrangement is inclusief overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, culinair 3-gangen diner en een glas cava. Iedere dag staat onze chefkok voor u klaar om u te verrassen met de lekkerste gerechten. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten, eetsmakelijk!

Ontdek Gorinchem

Met een ligging vlakbij de stad van Gorinchem is Hotel Gorinchem de ideale uitvalsbasis voor een leuk uitstapje in de omgeving. Na het uitgebreide ontbijtbuffet is een fiets- of wandeltocht door de omgeving van Gorinchem de ideale bezigheid. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een wandeling over de oude vestingwallen, een fietstocht langs de vele molens die Gorinchem rijk is of een (mid)dag struinen door de oude straten van het centrum? Ook een bezoek aan Slot Loevestein of een wandeling door de natuurrijke omgeving van de Biesbosch behoort tot de mogelijkheden vanaf Hotel Gorinchem.

Kunt u geen genoeg krijgen van de culinaire verrassingen van Gorinchem? Strijk dan neer voor een heerlijke lunch of een warme kop koffie op de Grote Markt in het centrum, een gezellig plein voor leuke terrassen en restaurants. Met het Culinaire Arrangement van Hotel Gorinchem komt u niets tekort!