Fietsarrangement

Wist u dat Gorinchem midden in het grote rivierengebied ligt? Een perfect startpunt voor de mooiste (fiets)tocht langs de vele rivieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietstocht langs de unieke Vestingdriehoek? Een tocht langs de forten van de Hollandse Waterlinie? Of een indrukwekkende fietstocht door de natuurrijke omgeving van de Biesbosch? Kies maar uit!

Kamer Boeken

Dit arrangement is exclusief fiets, deze kunt u hier huren.

Het Fietsarrangement van Hotel Gorinchem

Speciaal voor de fietsliefhebbers heeft Hotel Gorinchem een fietsarrangement opgesteld. Een compleet arrangement inclusief comfortabele overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een portie bitterballen met een drankje na terugkomst. Ook voor onderweg krijgt u een gevulde picknickmand vol lekkere lunchgerechten mee. Hoe lekker is het om onderweg te stoppen, te genieten van het uitzicht en een heerlijke lunch?

De Bloesem & Fruitroute (77 km)

Vlakbij Gorinchem ligt de Betuwe, ook wel bekend als de fruittuin van Nederland. Met de route volgt u de idyllische rivier, de Linge dat het middelpunt van deze fruit/bloemrijke omgeving is. Via de bloesem & fruitroute fietst u over de Lingedijk naar Arkel en Leerdam. Onderweg komt u verschillende dijkdorpjes en het natuurrijke Landgoed Mariënwaerdt tegen. Vergeet vooral onderweg niet een aantal keer te stoppen om te genieten van de vele fruitbomen die deze omgeving rijk is. Deze route is vooral in het voorjaar mooi om te rijden.

De Waterlinieroute (56,8 km)

Tijdens de waterlinieroute komt u meer te weten over het unieke vestingverleden van Gorinchem. Op de fiets ontdekt u de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zoals Fort Vuren, Slot Loevestein, Vesting Woudrichem, Fort Altena, Fort Bakkerskil en Fort Steurgat. Een unieke route vol verborgen forten.