Smakelijke feestdagen

in Hotel Gorinchem

De feestdagen komen eraan en bij Hotel Gorinchem nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis.

Deze kerst verwennen we u graag met culinaire hoogstandjes. Kies voor ons verfijnde 5-gangenkerstmenu of stel uw ideale diner samen van onze à-la-cartemenukaart. Wilt u de ervaring compleet maken? Verblijf dan in ons sfeervolle hotel en combineer uw diner met een van onze kerstarrangementen voor een onvergetelijke kerstviering.

Culinair 5-gangen kerstmenu

Dit jaar nodigen wij u uit om de kerst te vieren met ons exclusieve 5-gangenkerstmenu, zorgvuldig samengesteld voor een onvergetelijke smaakbeleving. Voor €70 per persoon start u de avond feestelijk met een glas bubbels, waarna elke gang u meeneemt op een culinaire reis. Onze chef-koks hebben met liefde en passie de perfecte gerechten gecreëerd om u tijdens deze feestdagen te verwennen. Beleef een kerst vol verfijning en culinaire verrassingen.

Kerstdiner à la carte

Maak uw kerst extra bijzonder met ons à la carte diner. Stel uw eigen diner samen uit een uitgebreid aanbod van heerlijke gerechten, speciaal afgestemd op de feestdagen. Van traditionele klassiekers tot innovatieve smaakcombinaties. Onze à la carte ervaring biedt voor ieder wat wils. Hotel Gorinchem zorgt ervoor dat uw kerstdiner geheel naar wens verloopt, in een sfeervolle en feestelijke setting.

Kerstarrangementen

Maak van uw kerstviering een onvergetelijk moment met onze exclusieve kerstarrangementen. Verblijf in ons prachtige hotel en combineer een heerlijke overnachting met een 5-gangen kerstdiner. Kies uit ons Zilveren of Gouden arrangement en laat u volledig in de watten leggen. Begin uw feestdagen ontspannen en stijlvol – wij zorgen voor elk detail, zodat u optimaal kunt genieten. 

Oud en Nieuw arrangement

Sluit het jaar af met stijl en vier de jaarwisseling in de warme sfeer van Hotel Gorinchem. Ons Oud en Nieuw arrangement biedt u een feestelijke avond vol culinaire verwennerij en gezelligheid. Geniet van een verfijnd 3-gangenmenu en toast samen op het nieuwe jaar in onze sfeervolle bar. Na een comfortabele overnachting wacht een uitgebreid ontbijtbuffet op u om het nieuwe jaar goed te beginnen. Maak uw jaarwisseling onvergetelijk, een nieuw begin start hier.