Vier de liefde bij Hotel Gorinchem

Beleef de warme en intieme ambiance van Hotel Gorinchem. Wij nodigen u uit om Valentijnsdag te vieren in ons sfeervolle restaurant Ocre, de perfecte setting om liefde en romantiek te ervaren. Of u nu oude herinneringen ophaalt of nieuwe creëert, Hotel Gorinchem is de ideale plek om uw liefdesverhaal te delen.

Valentijnsdiner 

Vier Valentijnsdag bij Hotel Gorinchem met een romantisch viergangendiner in ons sfeervolle restaurant Ocre. Onze chef-kok heeft speciaal voor deze gelegenheid een exclusief menu samengesteld. Het hoogtepunt van de avond is ons ‘grand dessert to share’, perfect om te delen met uw geliefde.

Voeg een extra vleugje elegantie toe aan uw diner met ons zorgvuldig geselecteerde wijnarrangement, waarbij elke gang wordt vergezeld door een bijpassende wijn. Geniet ook van onze speciaal ontworpen cocktails en mocktails, die gegarandeerd uw avond een speciaal tintje geven.

Laat u meeslepen in een onvergetelijke Valentijnservaring bij Hotel Gorinchem, waar elk moment gekoesterd wordt. Wij zorgen ervoor dat elke seconde van uw avond in het teken staat van liefde en romantiek.

Reserveren Valentijn Gorinchem

Diner à la carte 

Naast ons speciale Valentijnsdiner, bieden we ook de mogelijkheid om à la carte te dineren in Restaurant Ocre. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils, met een scala aan gerechten bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Of u nu kiest voor een klassiek gerecht of iets avontuurlijks, onze chef-kok en zijn team zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Reserveren Valentijn Gorinchem